Ademsessie

“Daar waar de ademhaling stokt, stopt de genezing”
Bewust ademen brengt inzicht in hoe je leeft. Een vrij en onbevangen leven is mogelijk als je vrij en onbevangen gaat ademen. Ben je al een tijdje met zelfontwikkeling bezig, maar loop je toch weer steeds tegen dezelfde beperkende patronen aan? Zou je vitaler willen zijn of kamp je met gezondheidsproblemen? Dan is het goed om je adem te optimaliseren. Daarin kan ik je verschillende ademtechnieken aanreiken.
Een van deze ademtechnieken is de ‘verbonden ademhaling’.
Verbonden ademhaling geeft (adem)ruimte aan het zelfhelend vermogen van het lichaam en doorbreekt beperkende patronen van de geest.
Door bewust met je adem te werken, maak je de energie vrij zodat je vrijer in het leven komt te staan. Stagnaties lossen zo op.
Verbonden ademhaling is een ademhalingstechniek. Met een verbonden ademhaling laat je de pauze die er normaal tussen een in- en uitademing is weg. Je verbindt de inademing en uitademing dus met elkaar en bent continu aan het ademen. Je gaat eigenlijk ‘overademen’. Met inademen, adem je zuurstof, levensenergie, in. Uitademen staat voor loslaten. Als je de pauzes tussen het in- en uitademen weglaat, gebeurt er iets bijzonders. De remmingen van je denkende brein vallen weg, waardoor er emoties of oud zeer los kunnen komen, beelden en herinneringen poppen op. Hier kan je gewoon doorheen ademen. Daarna voel je je vrijer er is meer (adem)ruimte.
  • Kosten particulieren: 110 euro per sessie, BTW vrij
  • Individuele en curatieve (psychosociale, lichaamsgerichte) therapie en counseling wordt in mijn praktijk vergoed en erkent door de beroepsorganisatie CAT.
  • Kosten bedrijven: 140 euro per sessie (niet vergoed door zorgverzekering)