Verbondenademhaling

“Daar waar de ademhaling stokt, stopt de genezing”
Bewust ademen brengt inzicht in hoe je leeft. Een vrij en onbevangen leven is mogelijk als je vrij en onbevangen gaat ademen. Ben je al een tijdje met zelfontwikkeling bezig, maar loop je toch weer steeds tegen dezelfde beperkende patronen aan? Zou je vitaler willen zijn of kamp je met gezondheidsproblemen? Dan kunnen een aantal sessies ‘verbonden ademhaling‘ uitkomst bieden.
Verbonden ademhaling geeft (adem)ruimte aan het zelfhelend vermogen van het lichaam en doorbreekt beperkende patronen van de geest.
Door bewust met je adem te werken, maak je de energie vrij zodat je vrijer in het leven komt te staan. Stagnaties lossen zo op.
Verbondenademhaling is een ademhalingstechniek. Met een verbonden ademhaling laat je de pauze die er normaal tussen een in- en uitademing is weg. Je verbindt de inademing en uitademing dus met elkaar en bent continu aan het ademen. Met inademen, adem je zuurstof, levensenergie, in. Uitademen staat voor loslaten. Als je de pauzes tussen het in- en uitademen weglaat, gebeurt er iets bijzonders.
Je krijgt meer zuurstof binnen dan normaal, wat van alles losmaakt in je hoofd en lijf. Er kunnen emoties of oud zeer loskomen. Hier kan je gewoon doorheen ademen. Daarna voel je je vrijer er is meer (adem)ruimte.
  • Kosten particulieren: 90 euro per sessie, BTW vrij
  • Individuele en curatieve (psychosociale, lichaamsgerichte) therapie en counseling wordt in mijn praktijk vergoed en erkent door de beroepsorganisatie CAT.
  • Kosten bedrijven: 140 euro per sessie (niet vergoed door zorgverzekering)