Over Hilda Swarts

Wees de verandering die je in de wereld wilt zien gebeuren! Mahatma Ghandi

Jij hebt het LEF en het verlangen om te onderzoeken welke veranderingen je wilt aanbrengen in jouw werk mèt en vòòr mensen, om meer samen te vallen met wie je ECHT bent. Als team heb je de spirit om meer elkaars kwaliteiten te benutten en effectiever te communiceren, zodat de samenwerking plezieriger wordt en doelen effectiever worden gehaald. Dit geeft zelfvertrouwen, plezier en het vergroot je effectiviteit!

IK GELOOF dat werken vanuit je HART in samenwerking met je VERSTAND jou als mens de balans geeft om je werk vanuit betrokkenheid en voldoening te kunnen doen. Dat geeft zelfvertrouwen. Dat vraagt ook om jezelf zichtbaar te maken binnen je werk en binnen het team, door uit te spreken wat je (niet) wilt, door je kwaliteiten neer te zetten en je beperkingen te accepteren. Dat kan best spannend zijn in de samenwerking, omdat je  niet langer schuilt achter je overlevingsstrategieën. Ik geloof dat iedereen deze weg kan gaan! Ik kan jou en je team helpen om hierin de juiste stappen te gaan maken.

Waarom kies je voor mij?

 • Omdat ik vanuit mijn visie werk, dat wil zeggen mijn kwaliteiten voor 100% inzet en mijn ‘beperkingen’ mij juist helpen om de menselijke maat te blijven waarnemen
 • Meerdere keren heb ik mijn leven een andere wending gegeven, omdat mijn HART dat ingaf. Hierin ben ik mijn valkuilen en hulpbronnen tegengekomen, dit kan ik met je delen.
 • Omdat ik heel mijn leven al werk vòòr en met mensen, eerst als rechtshulpverlener, later als docent en nu al jarenlang als trainer en coach. Ik heb vele valkuilen gezien die “mensen die met mensen werken” tegenkomen.
 • Omdat ik een gedegen ondergrond heb om te coachen en te trainen op het gebied van Body (BML, lichaamswerk, vitaalconsulent, stress-coach), Mind (NLP) en Soul (systemisch werken).

Ik gun jou en je team ook dat je met ZIN en VOL enthousiasme in je werk staat! Ik geloof dat ieder mens die deze weg gaat, steeds meer vertrouwen krijgt en zich meer VERBONDEN voelt met zichzelf en de wereld om zich heen. Dan inspireer je een ander om mee te doen. Samen maken we dan een gelukkiger wereld! En ben JIJ de verandering die je in de wereld wilt zien gebeuren!

Opleidingen:

 • Internationaal NLP trainer en coach
 • Systemisch coach
 • Body & Mind Language trainer en coach
 • DiSC-trainer
 • Vitaalconsulent
 • Stress en burn-out coach CSR-methode
 • Mentale Kracht trainer
 • Geweldloze communicatie
 • HBO-opleiding Medische en Psychosociale basiskennis bij het CAM Instituut

Een mooie dag,

Hilda