Over Hilda Swarts

“Vallen en weer opstaan en tussendoor leer ik ook nog koprollen” Loesje

Regelmatig ben ik ‘gevallen‘.  Ik heb verliezen van dierbaren in mijn leven meegemaakt, veranderingen meegemaakt en er mee leren omgaan èn al deze ervaringen hebben mij gemaakt wie ik ben.

De helpende rode draad in mijn leven om weer ‘op te staan’ is om af te stemmen op wat mijn hart me ingeeft en dit te realiseren met behulp van mijn mind.

Ik ben gestart als jurist in het werken in de rechtshulp. Hier veel met het hoofd gewerkt. Vanaf mijn 26e levensjaar ben ik gaan dansen. Dat gaf mij zoveel energie, dat ik de partime opleiding voor dans ben gaan volgen in Tilburg. Heb ook kleuters dans & dramalessen mogen geven, waarbij ik veel geleerd heb over dansplezier en groepsdynamiek.

Vanuit mijn passie voor NLP ben ik NLP-trainer geworden. Mensen mogen begeleiden in hun veranderprocessen. Prachtig werk.

Mijn ervaring is dat als je iets graag wilt en je hierin je hart volgt èn de eerste stappen zet, dat hetgeen je verlangt ook naar je toekomt. Dit heeft mij vertrouwen gegeven in het volgen van mijn levenspad. Op dit pad ben ik ook aan de slag gegaan met lichaamswerk, ademwerk, mentale kracht, stressmanagement, intervisie. Ik ben benieuwd wat er nog volgt………….

 

       Opleidingen:

  • Internationaal NLP trainer en coach                                                                                                                                   
  • Systemisch coach
  • Body & Mind Language trainer, coach en docent
  • (verbonden) ademcoach bij Adem en Stem bij Stephen en Breathwork Masterclass bij Kasper van de Meulen
  • DiSC-trainer
  • Vitaalconsulent
  • Stress en burn-out coach CSR-methode
  • Mentale Kracht trainer
  • Geweldloze communicatie
  • HBO-opleiding Medische en Psychosociale basiskennis bij het CAM Instituut

Een mooie dag,

Hilda