Over Hilda Swarts

“Vallen en weer opstaan en tussendoor leer ik ook nog koprollen” Loesje

Regelmatig ben ik ‘gevallen‘, dat was best lastig èn leerzaam.  Ik heb verliezen van dierbaren in mijn leven meegemaakt, met veranderingen leren omgaan èn al deze ervaringen hebben mij gemaakt wie ik ben. Ik heb deze ervaringen mogen integreren in mijn (keuzes in het) leven, zodat ik steeds meer mijn ECHTheid ervaar en mijn leven zinvol is.

Hierdoor heb ik ook steeds meer lef gekregen om mijn leven een aantal keren een andere wending te geven, omdat mijn HART dat ingaf. Hierin ben ik mijn valkuilen en hulpbronnen tegengekomen, en die kom ik nog steeds tegen:-) en dat is prima. Wel heeft mij dit veel meer zelfvertrouwen gegeven om voor mijn (harten)wensen te gaan! Hierin kan ik jou helpen.

Mijn hele leven heb ik gewerkt vòòr en met mensen, eerst als rechtshulpverlener, later als docent en nu al jarenlang als trainer en coach/therapeut. Ik heb veel valkuilen gezien die “mensen die met mensen werken” tegenkomen. Ik val ook nog wel eens in zo’n valkuil en kan wel steeds gemakkelijker weer opstaan en verder gaan. Het gaat namelijk niet om  ‘het vallen’ te vermijden, maar om de manier waarop je weer opstaat en verder beweegt in je leven. Dat lukt je alleen door het te doen en door te mogen zijn wie je bent en je jezelf niet oplegt om een perfecte weergave van jezelf te zijn.

Ik heb een gedegen ondergrond en ervaring om jou te coachen en te trainen op het gebied van Body (BML, lichaamswerk, vitaalconsulent, stress-coach), Mind (NLP) en Soul (systemisch werken), zodat jij of jouw team  inzicht krijgt/krijgen in belemmerende patronen en je/jullie deze patronen kan/kunnen transformeren naar helpend gedrag. Binnen Body & Mind & Soul ga je Zin Vol werken, of te wel met al jouw zintuigen.

Ik geloof dat ieder mens die deze weg gaat, zich steeds meer meer VERBONDEN voelt met zichzelf en de wereld om zich heen. Dan inspireer je een ander om mee te doen. Samen maken we dan een gelukkiger wereld! En ben JIJ de verandering die je in de wereld wilt zien gebeuren!

       Opleidingen:

  • Internationaal NLP trainer en coach                                                                                                                                   
  • Systemisch coach
  • Body & Mind Language trainer, coach en docent
  • DiSC-trainer
  • Vitaalconsulent
  • Stress en burn-out coach CSR-methode
  • Mentale Kracht trainer
  • Geweldloze communicatie
  • HBO-opleiding Medische en Psychosociale basiskennis bij het CAM Instituut

Een mooie dag,

Hilda