Over Hilda Swarts

“Elke keer als ik tegen de lamp loop, neem ik een stukje licht mee!” Jana Beranová

 

Waarom kies je voor mij?

 • Regelmatig ben ik tegen ‘de lamp gelopen’ heb me soms pijn gedaan, verliezen in mijn leven hebben pijn gedaan èn ik heb uiteindelijk deze ervaringen mogen integreren in mijn keuzes in het leven, zodat ik steeds meer mijn ECHTheid ervaar en mijn leven zin-vol is.
 • Meerdere keren heb ik mijn leven een andere wending gegeven, omdat mijn HART dat ingaf. Hierin ben ik mijn valkuilen en hulpbronnen tegengekomen, dit kan ik met je delen.
 • Omdat ik heel mijn leven al werk vòòr en met mensen, eerst als rechtshulpverlener, later als docent en nu al jarenlang als trainer en coach/therapeut. Ik heb vele valkuilen gezien die “mensen die met mensen werken” tegenkomen.
 • Omdat ik een gedegen ondergrond en ervaring heb om te coachen en te trainen op het gebied van Body (BML, lichaamswerk, vitaalconsulent, stress-coach), Mind (NLP) en Soul (systemisch werken).

Ik gun jou en/of je team ook dat je met ZIN en VOL enthousiasme in je leven staat! Ik geloof dat ieder mens die deze weg gaat, steeds meer vertrouwen krijgt en zich meer VERBONDEN voelt met zichzelf en de wereld om zich heen. Dan inspireer je een ander om mee te doen. Samen maken we dan een gelukkiger wereld! En ben JIJ de verandering die je in de wereld wilt zien gebeuren!

Opleidingen:

 • Internationaal NLP trainer en coach
 • Systemisch coach
 • Body & Mind Language trainer en coach
 • DiSC-trainer
 • Vitaalconsulent
 • Stress en burn-out coach CSR-methode
 • Mentale Kracht trainer
 • Geweldloze communicatie
 • HBO-opleiding Medische en Psychosociale basiskennis bij het CAM Instituut

Een mooie dag,

Hilda