“Een kameel wordt nooit een poema”! Ben jij blij met wie jij bent?

1

“Een kameel wordt nooit een poema”! Ben jij blij met wie jij bent?

Twee weken geleden gaf ik een workshop. Wat mij opviel is dat een groot aantal deelnemers niet blij zijn met wie ze zijn. Dat vind ik pijnlijk! Op die manier saboteer je jezelf volkomen.
Mijn motto hierin is “Een kameel wordt nooit een poema”. Alle moeite hiertoe is weggegooide energie. Wees blij met wie je bent!

Dit wil niet zeggen dat je geen vaardigheden kan bijleren. Je kan ook jouw kwaliteiten nog beter leren benutten, inzetten en verfijnen! Bij veel mensen valt hier zeker winst en geluk te behalen. Want wat is er nu gelukzaliger dan dat jij jezelf zichtbaar kan maken als poema, als kameel, als Herma, als Jolien, als Nicky……… Zijn wie je bent! En van daaruit je leven te delen met anderen. Je bent dan blij met jezelf èn je mag leren in het leven!
Hoe ga jij hier mee om? Laat het me weten. Ik zie graag je reactie tegemoet!

In mijn trainingen kan ik je helpen om jezelf meer te accepteren wie jij bent en/of helpen om jouw vaardigheden en een verdieping van jouw kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Wil je meer weten over zinvol werken, download dan mijn eBook 7 tips om jezelf prioriteit 1 te geven! Of wil je een onderwerp behandeld zien worden in mijn blog, laat me dit weten!

Een mooie dag!
Hilda Lucia
PS. Hebben je vrienden ook baat bij mijn blog? Deel het met hen!

No comments yet.

Geef een reactie